Victrix Gambit Tournament Wired Controller XBOX-X

Tuotekuvaus

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller on nopea, monipuolinen ja ohjelmoitava Xbox-peliohjain. Sen painikkeet on suunniteltu minimoimaan painallusten viive ja takaamaan mahdollisimman nopeat painallukset. Tämä tuo selvän edun peleissä, jotka vaativat nopeita reaktioita ja tarkkaa hallittavuutta. Victrix Gambit onkin suunniteltu ensisijaisesti kilpa- ja turnauspelaajien vaatimusten mukaisesti.

Victrix Dual Core -teknologian huippunopean suorituskyvyn ansiosta peliohjain on tarkka ja responsiivinen. Patentoidun viisiportaisen liipaisintekniikan ansiosta ohjain mahdollistaa entistäkin nopeammat painallukset.

Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa Xbox-pelikonsoleilla. Tämä mahdollistaa entistä upeammat ja tarkemmat pelaajaa ympäröivät peliäänet.

Victrix Gambit Dual Core Tournament Controller -ohjaimessa on 14 vaihdettavaa ohjainosaa. Näin peliohjain voidaan räätälöidä omaan pelityyliin ja makuun sopivaksi. Lisäksi Victrix Control Hub -sovelluksella voidaan muun muassa ohjelmoida eri painikkeiden toimintoja, muokata ääniprofiileja sekä säätää suuntaohjainten toimintoaluetta.

Lisäksi pakettiin sisältyy peliohjainta ja sen vaihto-osia suojaava matkakotelo, jossa eri osat pysyvät hyvin tallessa. Vaihto-osia ovat muun muassa kaksi erilaista päällyslevyä ohjaimelle, kaksi suuntaohjainta ja neljä peukalo-ohjainta. Ohjaimen punotun johdon pituus on kolme metriä.Ominaisuudet

Toimittaja
PDP
Julkaisupäivä
2021-10-30
Tuotenumero
XSX122VGTWC
EAN
708056067267
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
5.12.2021 15:16
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
049-006-EU
Genre
Controllers
Alusta
XBOX-X
Formaatti
ACCESSORIES
Pakkauskoko
8
Paino
0 kg

Videot