Warhammer 40k Inquisitor Martyr - Ultimate Edition XBOX-X

Tuotekuvaus

Sodankäyntiä, toimintaa ja roolipelaamista yhdistävä Warhammer 40 000 -peli on vaikuttava pelipaketti suositussa pelimaailmassa.

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Ultimate Edition on toimintaa ja roolipelaamista yhdistävä spektaakkeli. Se sijoittuu kaukaiseen tulevaisuuteen suositussa Warhammer 40k -peliuniversumissa. Harvemmin pelikonsoleilla koettu toimintaroolipelien tyylilaji sopii täydellisesti Warhammerin sodantäyteiseen maailmaan. Lisäosilla täydennetty peli tarjoaa pelattavaa lukemattomiksi tunneiksi niin yksin- kuin moninpelimuodoissakin.

Avoimen pelimaailman kokemus alati päivittyvässä peliuniversumissa tarjoaa valtavan määrän erilaisia tehtäviä ja taktisia sekä brutaaleja taisteluita tuhottavine ympäristöineen. Kokonaisuutta on täydennetty kiehtovalla tarinalinjalla, joka myös muuttuu pelaajayhteisön toimien mukaisesti.

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr on ensimmäinen täysmittainen toimintaroolipeli, joka sijoittuu huippusuosittuun Warhammer 40k -pelimaailmaan. Pelin tehnyt Neocore-studio on niittänyt mainetta aiemminkin samassa pelityylissä. Taisteluvetoista sodankäyntiä ja tarinaa yhdistävä kokemus tarjoaa päivitysten myötä neljä erilaista hahmoluokkaa, joista jokainen on monipuolisesti muokattavissa ja räätälöitävissä pelaajan maun mukaisesti.

Laaja pelimaailma puolestaan tarjoaa valtavat määrät tutkimista eri planeetoilla niin yksin kuin jopa neljän pelaajan yhtäaikaisessa moninpelissä. Pelimaailma on laajentunut julkaisunsa jälkeisillä tehtävillä, planeetoilla ja muilla laajennusosilla.

Ultimate Edition sisältääkin kaikkiaan 25 erilaista lisäosaa, mukaan lukien Prophecy-pelilaajennuksen. Lisäksi peli on päivittynyt ultrateräväpiirtoiseen 4K-tarkkuuteen 60 kuvan sekuntinopeudella.

Ominaisuudet

Toimittaja
Nacon
Julkaisupäivä
2022-10-27
Tuotenumero
XSX800WH40K
EAN
3665962019278
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
28.3.2023 11:38
PEGI
18+
Toimittajan nimikenro.
XBXWH40KUK3
Genre
Action,RPG
Alusta
XBOX-X
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
25
Paino
0.15 kg