AD INFINITUM

AD INFINITUM

Psykologinen kauhupeli ensimmäisen maailmansodan sotilaan traumoista

Ad Infinitum on kauhupeli psykologisella kulmalla. Sen keskiössä on traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivä saksalaissotilas ensimmäisessä maailmansodassa. Sen tuomat surrealistiset painajaiset riivaavat sotilasta, joka painii alituiseen ahdistuksen, masennuksen ja kivun parissa. Nämä heijastuvat mieleen kammottavina ja epätodellisina olentoina, jotka tuntuvat täysin voittamattomilta.

Kahden eri todellisuuden välillä kärsivä sotilas käsitteleekin tapahtuneita monella eri tasolla, jotka tarjotaan pelaajalle painajaismaista kauhua tarjoavan pelikokemuksen muodossa. Pelaajan pyrkimyksenä on saada painajaismaisten tapahtumien ketju katkaistua ja tuoda loppu asioille, jotka hiipivät mielen perukoille päivästä toiseen.

Sotilaan mieli vaeltaa tutuista paikoista toiseen, kuten juoksuhautoihin ja toisaalta myös kodin seinien sisäpuolelle. Kun sotilaan kokema todellisuus yhdistyy saumattomasti osaksi tämän kokemia painajaisia, alkavat mielen rajat hämärtyä ja kauhukuvat tuntua yhä todellisemmilta.

Pelaaja pääsee purkamaan sotilaan mielen luomia kauhukuvia yksi kerrallaan, jotka esitetään pelissä ratkaistavina ongelmina ja arvoituksina. Nämä yhdistettynä varjoissa lymyäviin hirviöihin tekevät pelikokemuksesta ainutlaatuisen tapauksen.

Kiehtova ja jännittävä Ad Infinitum onkin muista peleistä erottuva ja mieleenpainuva kokemus kammottavalla, mutta palkitsevalla tavalla.

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2023-09-14
Tuotenumero XSX800ADINFI
EAN 3665962022315
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 18+
Toimittajan nimikenro. XBXADINFINITUMUK3
Laitealusta XBOX-X
Pakkauskoko 25
Paino 0.15 kg