Aliens Dark Descent

Aliens Dark Descent

Pidä ryhmäsi hengissä ihmiskunnan tappavinta vihollista vastaan.

Aliens: Dark Descent -pelissä komennat taistelun kovettamia mariineja, ja tehtävänäsi on pysäyttää kauhistuttava xenomorph-invaasio Moon Lethellä. Johda sotilaitasi reaaliaikaisessa taistelussa ikonisia xenomorpheja, kyltymättömän Weyland-Yutani Corporationin palkkasotureita ja Aliens-universumille aivan uusia kammottavia hirviöitä vastaan.

Sinä olet komentaja. He ovat aseesi.

Ota haltuusi suuria, avoimia kenttiä ja tuhoa vihollisesi ryhmäsi tuella antamalla komentoja strategisesti ja intuitiivisesti pelkällä napin painalluksella. Kulje varoen, sillä vastustajasi mukauttavat taktiikoitaan ja sopeutuvat sinun toimiisi. Ja kuolema on pysyvä. Selviydy raivaamalla omat polkusi, etsi oikoreittejä, muodosta turvallisia alueita ja asenna liikesensoreita maailmassa, jossa tekemisesi jättävät kenttiin pysyvän jäljen.

Muokkaa ryhmääsi erilaisten luokkien avulla. Kehitä ja erikoista sotilaitasi ainutlaatuisilla kyvyillä sekä kokonaisella arsenaalilla aseita, panssareita, etuja, jotta pärjäät petollisella maalla, kun pelissä on kaikki. Kehitä tukikohtaasi, jotta voit tutkia uutta teknologiaa ja parantaa ryhmääsi yhä paremmaksi.

Hallinnoi resurssejasi viisaasti ja valitse riskisi tarkkaan, jotta pystyt päihittämään ihmiskunnan tappavimman vihollisen. Onnistutko estämään invaasion ennen kuin on liian myöhäistä?

• Kohtaa jännittävä ja originaali Alien-tarina ja ikoniset xenomorphit silmästä silmään aina facehuggereista praetorianeihin ja alien-kuningattariin. Mukana myös ihmiskommandoja ja aivan uusi, tälle Alien-tarinalle uniikki uhka.
• Johda joukkojasi strategisesti ja muuta taktiikkaa tehtävä tehtävältä. Huolehdi sotilaidesi terveydestä, resursseista ja mielenterveydestä, jotta et menetä ketään pysyvästi eikä kukaan saa hermoromahdusta.
• Selviydy raivaamalla omat polkusi pysyvässä maailmassa. Etsi oikoreittejä, muodosta turvallisia alueita ja asenna liikesensoreita, jotta pysyt aina askeleen edellä vihollistasi.
• Kokoa ja kehitä ryhmiäsi, jotka muodostuvat viidestä mariinista. Tarjolla on tusinoittain erikoistumissuuntauksia sekä ainutlaatuisia kykyjä ja aseita.

Ominaisuudet

Julkaisija Focus Entertainment
Julkaisupäivä 2023-06-20
Tuotenumero 44722ADD
EAN 3512899965638
Tiedot päivitetty 23.9.2023 23:32
PEGI 16+
Toimittajan nimikenro. 3512899965638
Laitealusta PS4
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg