ANIMAL HOSPITAL

ANIMAL HOSPITAL

Animal Hospital -kevytsimulaatiossa tutustutaan eläinlääkärin työhön hauskuuden ja ilon kautta. Pelissä keskitytään hoivaamaan ja auttamaan erilaisia loukkaantuneita tai sairastuneita eläimiä söpöllä tavalla. Näin nuoremmat pelaajat voivat tuoda lelujen parista tutut leikkinsä pelikoneiden näytöille ja hoitaa virtuaalieläimiä pelin keinoin.

Valikoima ei suinkaan rajoitu oikeisiin eläimiin, vaan mukana on kauniita ja taianomaisia yksisarvisen kaltaisia fantasiaolentoja. Oikeista eläimistä mukana on lemmikkejä, kuten kissoja ja koiria, mutta myös muita söpöjä eläimiä, kuten panda- ja koalakarhuja sekä kettuja. Erikoinen eläinvalikoima tuo peliin ripauksen leikkisyyttä ja antaa samalla pelaajalle mahdollisuuden puuhata myös sellaisten eläinten kanssa, mikä ei olisi mahdollista oikeassa elämässä.

Pelin eri vaiheet ovat pelattavissa erilaisten minipelien kautta. Näitä ovat esimerkiksi eläimen tarvitsema diagnoosi ja erilaiset hoitotoimenpiteet. Lisäksi eläimistä huolehditaan hoivalla ja puuhastelulla. Huolenpitoon kuuluvat muun muassa ruokinta, juomaveden tarjoaminen ja leikittäminen.

Eläintenhoidon sivussa omaa eläinsairaalaa kehitetään eteenpäin, jotta annettava hoito olisi aiempaa monipuolisempaa ja tehokkaampaa. Uudet ostettavat varusteet ja tarvikkeet laajentavat sairaalan mahdollisuuksia ja tarjoavat näin lisää pelillisiä ominaisuuksia. Lisäksi omaa sairaalaa voi koristella ja räätälöidä monipuolisin koristein. Monipuolisen muokkautuvuuden ansiosta peli pysyy mielenkiintoisena ja hauskana pitkään.

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2023-10-19
Tuotenumero PS5800ANIMALC
EAN 3665962021622
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 3+
Toimittajan nimikenro. PS5ANIMALUK3
Laitealusta PS5
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg