ASTERIX & OBELIX HEROES

ASTERIX & OBELIX HEROES

Asterix & Obelix Heroes tuo suositut sarjakuvasankarit vuoropohjaiseen keräilykorttipeliin. Korttien pöytään pelaamisen ohella on mukana strategista pakanrakentamista etenemisen myötä kerätyistä korteista. Taustalla on kutkuttava seikkailu, jossa otetaan yhteen roomalaisten kanssa. Gallialaisen sankarikaksikon tehtävänä onkin pilata Caeesarin suunnitelmat taktikointia ja strategista pelaamista yhdistellen.

Pelimekaniikka on yhdistelmä vuoropohjaisia valintoja, vastustajan toimiin reagoimista ja korttipakan kokoamista. Mukana on yhteensä peräti 150 pelikorttia, joista pakkaan voi valita vain 30 itselleen sopivaa vaihtoehtoa. Koska erilaisia yhdistelmiä on valtavasti, toimivan pelipakan laatiminen vaatii pohdintaa ja kokeilemista. Yhtäältä vihollisjoukkojen pelaamat yhdistelmät voivat tuoda odottamattomia haasteita, joten voittoon pääsemiseen vaaditaan taktikointia, laskelmointia ja tuuria.

Apua sankarikaksikko saa muilta gallialaisilta. Näiden erilaiset ominaisuudet ja kyvyt mahdollistavat erilaisten korttien yhdistelyn eli kombottamisen, joka nousee yksittäisten korttien mahdollisuuksien yläpuolelle. Apua on saatavilla myös gallialaisten ulkopuolelta, kuten kuningatar Kleopatralta. Asterix & Obelix Heroes onkin ehta fanituote kaikille sarjakuvien ja elokuvien ystäville.

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2023-10-05
Tuotenumero 750800ASTERIX
EAN 3665962023015
Tiedot päivitetty 22.7.2024 12:24
PEGI 7+
Toimittajan nimikenro. SWITCHASTERIXUK3
Laitealusta Switch
Pakkauskoko 15
Paino 0.0525 kg