Crown Wars

Crown Wars

KRUUNUJEN SOTA RAIVOAA
Ritarit ja rosvot riehuvat ympäri maata tuhoa kylväen. Mutta varjoissa vaanii ja juonii vielä suurempi pahuus. Johda valtakuntasi taisteluun pahuuden voimia vastaan tässä vuoropohjaisessa taktiikka- ja strategiapelissä.

OLE KUNINGASKUNTASI VALTIAS
Käytä linnaasi tukikohtana ja värvää, varusta ja kouluta sotilaita taistelemaan kaikkia kuningaskuntaa uhkaavia vastaan. Kokoa joukkoja kunkin tehtävän vaatimusten mukaan, lähde etsimään Pahuuden alkulähdettä ja estä Järjestön katalat juonet brutaaleissa vuoropohjaisissa taisteluissa. Hallinnolliset ja strategiset taitosi joutuvat koetukseen. Käytä resurssejasi viisaasti, jotta valtakuntasi kukoistaisi, ja suunnittele joukkojesi matkat valitsemalla suoritettavat tehtävät.
Maailma on luhistumisen partaalla ja on vain yksi ratkaisu: Järjestö on kukistettava.

TAISTELE PIMEYTTÄ VASTAAN MIEKOILLA JA ÄLYLLÄ
- Satavuotisen sodan tunnelmissa: Tutustu 1300-luvun Ranskaan, sen ajan sotataitoihin ja kuuluisiin henkilöihin, kuten Nicolas Flameliin ja Edvard Mustaan prinssiin, sekä tarkasti mallinnettuihin aseisiin. Crown Wars: The Black Prince lisää tähän keski-aikaiseen ympäristöön oman ainutlaatuisen elementtinsä: mustaa magiaa ja yliluonnollisia piirteitä sisältävän tarinan, joka vaikuttaa pelin kulkuun.
- Estä Järjestöä laajentamasta vaikutusvaltaansa ja palauta maineesi: Osallistu tehtäviin Järjestö-kultin jäseniä vastaan tehdäksesi heidän juonensa tyhjiksi ja estääksesi heitä valtaamasta kuningaskuntaa pitkässä kampanjassa, joka yhdistelee historiaa ja synkkää fantasiaa.
- Rakenna valtakuntasi uudelleen: Voit päivittää jopa 7 rakennusta ja palauttaa tiluksesi entiseen loistoonsa. Tao uusia aseita, sekoita uusia taikajuomia ja kehitä uusia taisteluissa käytettäviä esineitä.
- Genren perinteitä kunnioittavia taktisia taisteluita: Kokoa 6 sotilaan joukko eri luokista ja optimoi pelivuorosi hyödyntämällä heidän taitojaan, synergioitaan ja maastoa parhaalla mahdollisella tavalla. Näytä taktinen nerokkuutesi syvällisessä pelissä, joka kunnioittaa genren kulttiklassikoita.

KOKOA HALUAMASI RYHMÄ
- 6 pelattavaa luokkaa: Ritarilla, alkemistilla, petomestarilla, nylkijällä, kaksintaistelijalla ja ampujalla on kullakin omat taitonsa ja lempiaseensa. Raskas haarniska, koulutetut taistelukarhut, räjähtävät pullot... Tutustu kumppaneidesi synergioihin, jotta voit taistella mahdollisimman tehokkaasti.
- Kehitä sotilaitasi: Voit kouluttaa jopa 50 kumppania avataksesi heille uusia taitoja ja tehohyökkäyksiä. Päivitä heidän asetaitojaan valitsemalla laajasta asevalikoimasta.
- Täysin muokattavat kumppanit: Voit muokata sotilaidesi nimeä ja ulkonäköä antaaksesi heille oman identiteetin.
- Vaihda sotavangit lunnaisiin: Vangitse vihollisesi elävinä ja ota heidät vangeiksi. Kullakin vangilla on ainakin yksi vaikutus, joka antaa bonuksia kumppaneillesi ja rakennuksillesi. Päätä, pidätkö vangit ja heidän antamansa bonukset, vai vapautatko heidät lunnaita vastaan.
- Jokainen taistelu on erilainen: Suorita tehtäviä ympäri Ranskaa vangitaksesi vihollisiasi, eliminoidaksesi Järjestön jäseniä ja saattaaksesi tärkeitä hahmoja.
- Brutaalia toimintaa: Käytä ainutlaatuisia taitojasi ja tee pelottavia teloituksia.

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2024-05-23
Tuotenumero XSX800CROWNW
EAN 3665962026283
Tiedot päivitetty 22.7.2024 12:25
PEGI 16+
Toimittajan nimikenro. XBXCROWNWARSUK3
Laitealusta XBOX-X
Pakkauskoko 25
Paino 0.15 kg