DEAD SPACE REMAKE

DEAD SPACE REMAKE

Scifi-selviytymiskauhuklassikko Dead Space™ palaa täysin uudelleenrakennettuna alusta alkaen tarjoten syvemmän ja mukaansatempaavamman kokemuksen. Tämä uusi versio tarjoaa leuat loksauttavan visuaalisen tarkkuuden, jännittävät tunnelmalliset äänet ja pelillisiä parannuksia pysyen samalla uskollisena alkuperäisen pelin henkeäsalpaavalle visiolle.

Isaac Clarke on perusinsinööri, jonka tehtävänä on korjata valtava louhinta-alus USG Ishimura. Hän huomaa, että jokin on mennyt hirvittävästi pieleen. Aluksen miehistö on teurastettu, ja Isaacin rakas kumppani Nicole on kadonnut jonnekin päin alusta.

Nyt yksin oleva ja vain teknisillä työkaluillaan ja taidoillaan aseistautunut Isaac kiirehtii löytääkseen Nicolen samalla, kun Ishimuran tapahtumien painajaismainen mysteeri avautuu hänen ympärillään. Isaac on ansassa vihamielisten nekromorfien kanssa ja käy henkiinjäämistaisteluun paitsi aluksen kasvavia kauhuja myös omaa sortuvaa mielenterveyttään vastaan.

Dead Space on saatavilla PlayStation®5- ja Xbox Series X|S -järjestelmillä sekä PC:llä (EA app, Steam ja Epic Games Store).

Ominaisuudet

Julkaisija EA
Julkaisupäivä 2023-01-27
Tuotenumero PS570DEADSP
EAN 5030942124682
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 18+
Toimittajan nimikenro. 46140625
Laitealusta PS5
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg