DEAD SPACE REMAKE XBOX-X

Tuotekuvaus

Scifi-selviytymiskauhuklassikko Dead Space™ palaa täysin uudelleenrakennettuna alusta alkaen tarjoten syvemmän ja mukaansatempaavamman kokemuksen. Tämä uusi versio tarjoaa leuat loksauttavan visuaalisen tarkkuuden, jännittävät tunnelmalliset äänet ja pelillisiä parannuksia pysyen samalla uskollisena alkuperäisen pelin henkeäsalpaavalle visiolle.

Isaac Clarke on perusinsinööri, jonka tehtävänä on korjata valtava louhinta-alus USG Ishimura. Hän huomaa, että jokin on mennyt hirvittävästi pieleen. Aluksen miehistö on teurastettu, ja Isaacin rakas kumppani Nicole on kadonnut jonnekin päin alusta.

Nyt yksin oleva ja vain teknisillä työkaluillaan ja taidoillaan aseistautunut Isaac kiirehtii löytääkseen Nicolen samalla, kun Ishimuran tapahtumien painajaismainen mysteeri avautuu hänen ympärillään. Isaac on ansassa vihamielisten nekromorfien kanssa ja käy henkiinjäämistaisteluun paitsi aluksen kasvavia kauhuja myös omaa sortuvaa mielenterveyttään vastaan.

Dead Space on saatavilla PlayStation®5- ja Xbox Series X|S -järjestelmillä sekä PC:llä (EA app, Steam ja Epic Games Store).

Ominaisuudet

Toimittaja
EA
Julkaisupäivä
2023-01-27
Tuotenumero
XSX70DEADSP
EAN
5030947124687
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
2.2.2023 03:43
PEGI
18+
Toimittajan nimikenro.
46140626
Genre
Horror
Alusta
XBOX-X
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
30
Paino
0.15 kg