Evil West

Evil West

Design Editor Framebody {background-color:White; color:Black;}
Mitä jos Amerikan kuuluisa villi länsi olisi vieläkin villimpi ja täynnä toinen toistaan kammottavampia ja verenhimoisempia hirviöitä? Evil West sijoittuu vaihtoehtoiseen ja mielikuvitukselliseen historiaan, jossa lehmipoikien ja pyssysankareiden rinnalla elävät myyttiset hirviöt ja verenjanoiset vampyyrit.

Evil West -pelissä Amerikan rajaseudut ja korpimaat ovat vielä pitkälti tutkimattomia alueita. Kun totuus uudesta maailmasta alkaa valjeta, käykin selväksi, että ihmiskunta on vaarallisen uhan edessä. Varjoista astuvat esiin vampyyrit, jotka ajavat ihmiskunnan puolustuskannalle. On aika taistella kaikin keinoin, sillä villiäkin villimpi länsi tarvitsee pelottomia sankareita valmiina antamaan kaikkensa!

Evil Westin kiehtovassa pelimaailmassa edetään energisten ja vauhdikkaiden taisteluiden kautta. Sankarit eivät kuitenkaan joudu suoriutumaan tehtävistään pelkän kuudestilaukeavan voimin, sillä apuna ovat erilaiset erikoisvarusteet ja kokeelliset aseet. Pelaajahahmon rooli vampyyreja metsästävän järjestön jäsenenä asettaa sankarin alituiseen vaaraan, mikä pistää pelaajan varpailleen ja tuo eteen kiinnostavia kohtaamisia yksi toisensa jälkeen.

Tarinavetoinen pelikampanja sisältää lukemattomia kiinnostavia ympäristöjä sekä uusia aseita ja varusteita toinen toistaan hurjempien hirviöiden nujertamiseen. Kokemuksen myötä avautuvat uudet kyvyt tarjoavat erilaisia ratkaisumalleja tilanteisiin ja erilaiset rakentelumahdollisuudet tarjoavat lisätyökaluja neuvokkaalle taistelijalle. Yliluonnollista vihollista vastaan taistellessa onkin syytä varautua kaikkeen.


Yksinpelin lisäksi pelissä on myös yhteistyömuoto, jossa vihollisia vastaan pääsee taistelemaan yhdessä kaverin kanssa.


Pelin fyysinen versio sisältää pelin lisäksi uuden hahmoasun sekä viisi erilaista ulkonäkövaihtoehtoa pelihahmon aseille.

Ominaisuudet

Julkaisija Focus Entertainment
Julkaisupäivä 2022-11-22
Tuotenumero PS5722EVILW
EAN 3512899958173
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 18+
Toimittajan nimikenro. 3512899958173
Laitealusta PS5
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg