Farming Simulator 22 Premium Edition

Farming Simulator 22 Premium Edition

Priimamäärä sisältöä: Peli + 7 pakettia + 2 laajennusta

Unelmat maanviljelyn moninaisuudesta täyttyvät, kun Farming Simulator 22 -pelin Premium Edition -versio tuo tarjolle kuusi karttaa ja satoja autenttisia työkoneita!

Mukana on kansainvälisesti palkitun peruspelin lisäksi seitsemän virallista sisältöpakettia ja kaksi laajennusta, joten niin aloittelijat kuin kokeneetkin maanviljelijät saavat nauttia huikeasta määrästä perheystävällistä sisältöä joko yhteistyössä viljelyn tai kilpailujen merkeissä.

Upouusia kohteita: Premium Expansion laajentaa peliä uusilla viljelykasveilla, kartoilla ja työkoneilla

Premium Expansion -laajennus on saatavilla myös erikseen, mutta se sisältyy tähän versioon ja kutsuu pelaajan Zielonkaan – uuteen keski-eurooppalaiseen ympäristöön, jossa voi kasvattaa vihanneksia: porkkanat, palsternakat ja punajuuret on lisätty 20 viljelykasvin joukkoon, ja tarjolla on myös uusia tehtaita.

Premium Expansion sisältää yli 35 tarkasti mallinnettua työkonetta ja työkalua. Valmistajat Dewulf, Gorenc, Agrio ja WIFO tekevät sarjassa ensiesiintymisensä, kun taas BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ tuovat tarjolle vielä uusia koneita.

Sisältää 1. ja 2. vuoden sisältöä!

Tämä Farming Simulator 22 -versio sisältää myös seuraavat paketit: Antonio Carraro Pack, Kubota Pack, Vermeer Pack, Göweil Pack ja Hay & Forage Pack sekä kaksi pakettia, joista ilmoitetaan vasta myöhemmin. Mukana on myös metsänhoitoon keskittyvä Platinum Expansion -laajennus, joka lisäsi pelisarjaan Volvon sekä monia muita uusia tuotemerkkejä ja pelimekaniikkoja, uuden kartan ja muutakin.

Ominaisuudet

Julkaisija GIANTS
Julkaisupäivä 2023-11-14
Tuotenumero 44217FS22PRE
EAN 4064635400457
Tiedot päivitetty 22.7.2024 12:23
PEGI 3+
Toimittajan nimikenro. 4064635400457
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg