Farming Simulator Kids

Farming Simulator Kids

Söpöllä graafisella tyylillä luotu Farming Simulator Kids -peli antaa lapsille ja lapsenmielisille pelaajille mahdollisuuden kokea maatilaelämän riemuja. Peli on samaan aikaan viihdyttävä ja opettava, sillä se tutustuttaa pelaajan hauskalla ja opettavaisella tavalla maatilan eläimiin ja sen hoitoon. Pelissä edetäänkin kuvien ja animaatioiden kautta, jonka ansiosta peliä voi pelata ilman lukutaitoa. Eteenpäin pelissä päästään esimerkiksi söpöjen eläinten antamilla tehtävillä, jolloin pelaaja oppii uusia taitoja eläimiä auttamalla. Tällaisia voivat olla vaikkapa voileipien valmistaminen tai kasvien kerääminen.

Lapsien oppiessa viljelykasvien kasvattamista ja sadonkorjuuta, he samalla saavat kasvattaa, ruokkia ja hoitaa maatilan eläimiä. Näitä ovat muun muassa lehmät, kanat ja hanhet. Eläinten ja kasvien lisäksi pelaaja pääsee tutustumaan myös maatilan ajoneuvoihin, kuten John Deere -traktoreihin ja muihin työkoneisiin. Pelaaja voi myös taltioida omat maatilatarinat hauskassa videointitilassa.

Mukana on kattava määrä monipuolisia minipelejä, jotka tarjoavat pelaamisen iloa lukemattomiksi tunneiksi. Kaikki äänitehosteista musiikkiin ja grafiikkaan on tehty lapsiystävälliseksi, joten peli sopii pelattavaksi hyvinkin pienille lapsille. Kaikkiaan pelissä on toista kymmentä eri viljelykasvia, yli 75 erilaista ruokatarviketta ja toista sataa muuta esinettä kokeiltavaksi.

Pelikotelossa ei ole pelikorttia, vaan peli ladataan mukana tulevalla latauskoodilla Nintendo Switch -verkkopalvelusta. Lisäksi kotelossa on 12-sivuinen värityskirja. Sen teemana ovat traktorit, tilan eläimet ja myös osa pelissä nähtävistä hahmoista.

Ominaisuudet

Julkaisija GIANTS
Julkaisupäivä 2024-03-26
Tuotenumero 750217FSKIDS
EAN 4064635420257
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:24
PEGI 3+
Toimittajan nimikenro. 4064635420257
Laitealusta Switch
Pakkauskoko 20
Paino 0.0525 kg