IT TAKES TWO SWITCH

Tuotekuvaus

Lähde elämäsi mielettömimmälle matkalle It Takes Two -pelissä, joka on voittanut yli 90 palkintoa, mukaan lukien Game of the Year -palkinnon vuonna 2021. Se on nyt saatavilla Nintendo Switchillä™. Tämä genren rajoja rikkova tasohyppelyseikkailu luotiin puhtaasti yhteistyöpeliä varten, joten kutsu ystävä liittymään ilmaiseksi Friend's Passin** avulla ja tekemään yhteistyötä valtavassa määrässä erilaisia riemukkaan häiritseviä pelihaasteita.

Pelaa riitelevänä pariskuntana Codynä ja Maynä, kahtena taian nukeiksi muuttamana ihmisenä. He ovat vankina mielikuvituksellisessa maailmassa, jossa joka nurkan takana vaanii jotakin odottamatonta, ja heidän on työskenneltävä yhdessä, jotta he voivat haasteenaan päästä rakkaan tyttärensä Rosenluo.

Opettele hallitsemaan ainutlaatuiset ja toisiinsa yhteydessä olevat hahmokyvyt jokaisella uudella tasolla. Auttakaa toisianne pääsemään ohi odottamattomista esteistä ja kokekaa hetkiä, jotka saavat nauramaan ääneen. Potki gangsterioravien karvaisia häntiä,toimi alushousujen pilottina, ryhdy vilkkaan yökerhon DJ:ksi ja kiidä kelkalla läpi maagisen lumisadepallon. Lähde mukaan sydämelliseen ja hilpeään tarinaan, jossa kertomus ja pelaaminen kietoutuvat yhteen ainutlaatuisen metaforisessa kokemuksessa. Tällä hurjalla ja ihmeellä matkalla vain yksi asia on varmaa: me olemme parempia yhdessä.

UUTTA NINTENDO SWITCHILLÄ–Fanien tuntema ja rakastama seikkailu on optimoitu Nintendo Switchille! Voit ystäväsi kanssa paikallista yhteistyöpeliä parilla Joy-Con-ohjaimella tai peliohjaimella pelaaja kohden, hyödyntää paikallista langatonta pelaamista yhdistämällä kaksi Nintendo Switch -konsolia tai pelata verkkoyhteistyöpeliä toisen Nintendo Switch -pelaajan kanssa Friend's Passin* avulla.

TÄYDELLISTÄ YHTEISTYÖPELAAMISTA–Kutsu ystävä liittymään ilmaiseksi Friend's Passin avulla koe puhtaasti kahdelle pelaajalle rakennettu jännittävä seikkailu. Valitse paikallinen tai online-tilan jaetun näytön pelaamista käyttävä yhteistyö ja kohtaa jatkuvasti muuttuvia haasteita, joissa työskenteleminen yhdessä on ainoa tapa edetä.

RIEMASTUTTAVAN HÄIRITSEVÄÄ PELAAMISTA–Mukana on riehuvia pölynimureita ja sulavakäytöksisiä rakkausguruja, joten et koskaan tiedä, mitä kohtaat seuraavaksi. Jokainen taso on täynnä genren rajoja rikkovia haasteita ja uusia hahmokykyjä opeteltavaksi. Koet pelaamisen ja tarinan metaforisen yhdistymisen, joka rikkoo vuorovaikutteisen tarinankerronnan rajoja.

UNIVERSAALI TARINA SUHTEISTA–Koe koskettava ja sydämellinen tarina yhdessä toimeen tulemisen haasteista. Auta Codyä ja Maytä oppimaan, miten he voivat tulla toimeen eroavaisuuksiensa kanssa. Tapaa laaja joukko outoja ja hellyttäviä hahmoja. Yhdistäkää voimanne ja lähtekää seikkailulle, jota tekee suuren vaikutuksen –teihin molempiin!

Ominaisuudet

Toimittaja
EA
Julkaisupäivä
2022-11-04
Tuotenumero
75070ITTATW
EAN
5030939124947
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
5.12.2022 09:24
PEGI
3+
Toimittajan nimikenro.
46135126
Genre
Adventure
Alusta
SWITCH
Formaatti
CARTRIDGE
Pakkauskoko
20
Paino
0.0525 kg