MY FANTASTIC RANCH

MY FANTASTIC RANCH

My Fantastic Ranch on hauska ja värikäs puuhastelupeli kaikille lapsille ja lapsenmielisille pelaajille. Pelimaailman keskiössä ovat söpöt yksisarviset ja lohikäärmeet, joita pelaaja pääsee kouluttamaan ja opettamaan erilaisissa tehtävissä ja aktiviteeteissa.

Pelaaja voi rakennuttaa erilaisille olennoille tarkoitettuja taloja ja rakennelmia värikkäällä grafiikalla toteutetussa fantasiamaailmassa. Eläimille voidaan rakentaa ratsastusaitauksia ja lentoratoja erilaisine temppukohteineen. Näitä ovat muun muassa hyppäämiseen tarkoitetut renkaat.

Lisäksi peli opettaa pelaajalle eläintenhoidon tärkeyttä ja keskeisiä asioita, kuten huolenpitoa, ruokintaa ja levon merkitystä. Avuksi voi palkata henkilökuntaa, joka auttaa päivittäisissä askareissa.

Myös tilan yleistilan kohentaminen ja monipuolistaminen ovat keskeisiä seikkoja. Mitä paremmaksi ja monipuolisemmaksi eläintila kasvaa, sen enemmän se ansaitsee mainetta ja näin houkuttaa puoleensa uusia oppilaita.

My Fantastic Ranch on helposti opittava peli, jonka ansiosta se sopii myös nuoremmille pelaajille. Pelin söpöä fantasiamaailmaa täydentävät prinssi ja prinsessa sekä neljä erilaista eläintyyppiä, kymmenet rakennukset ja kaksi erilaista pelitilaa.

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2022-11-17
Tuotenumero 750800MYRANCH
EAN 3665962018127
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 3+
Toimittajan nimikenro. SWITCHMYRANCHUK3
Laitealusta Switch
Pakkauskoko 20
Paino 0.0525 kg