Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Alustojenvälinen moninpeli ja Autolog
Kiidä pitkin Seacrestin piirikunnan mutkittelevia teitä ja nauti kilpa-ajosta, joka on sydämeltään sosiaalista. Mullistava Autolog yhdistää sinut ja ystäväsi tiukkoihin takaa-ajohaasteisiin ja kilpailuihin ja tarjoaa haasteita ystäviesi aktiviteettien perusteella. Erittäin dynaaminen järjestelmä perustuu ystävällismieliseen kilpailuun – ja nyt se on tuettu eri alustojen välillä, mikä tarkoittaa, että voit kilpailla ystäviesi kanssa riippumatta siitä, mitä alustaa kukin käyttää.

Mukana kaikki päälisäsisältö ja uusia päivityksiä
Saat kaiken ladattavan päälisäsisällön heti julkaisun yhteydessä – nauti muun muassa kuudesta ylimääräisestä pelitunnista ja yli 30 haasteesta. Uudet saavutukset, teippaukset, autojen väritykset, lyhemmät pysähdykset, päivitetty kuvaustila ja galleria sekä useat yleisuudistukset tekevät pelikokemuksesta entistäkin monipuolisemman ja tyydyttävämmän.

Eksoottisia, aseistettuja autoja
Aja maailman himotuimpia superautoja lain molemmilla puolilla. Nappaa etsintäkuulutettuja kiinni superahdetuilla, taktisilla aseilla varustelluilla poliisiautoilla tai näytä hampaasi tekemällä vastahyökkäyksiä ja puolustusliikkeitä eliittikilpa-ajajana. Hio strategioitasi ja yritä päästä niskan päälle riippumatta siitä, kummalla puolella olet!

Takaa-ajot ja paot
Syvällinen ja ikimuistoinen yksinpelikampanja tarjoaa toimintaa sekä poliisina että kilpa-ajajana, ja saumaton moninpelikokemus kattaa kaikki kilpa-ajotilat. Haasta ystäväsi tai pelaa yksinpelikampanja ja kerää Bounty-pisteitä, niin voit avata uusia autoja, aseita ja varusteita.

Paranneltu ulkoasu
Need for Speed Hot Pursuit Remastered tarjoaa ajattoman, entistäkin paremman näköisen kilpa-ajokokemuksen päivitettynä tämän sukupolven laitteistoille.

Ominaisuudet

Julkaisija EA
Julkaisupäivä 2020-11-13
Tuotenumero 75070NFSHPR
EAN 5030930124052
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:24
PEGI 7+
Toimittajan nimikenro. 1088444
Laitealusta Switch
Pakkauskoko 20
Paino 0.052 kg