PDP Gaming Wired Controller - Ion White XBOX-X

Tuotekuvaus

Virallisesti Xbox Series X/S -pelikonsolille lisensoitu langallinen peliohjain on saatavana useilla näyttävillä väreillä, jotka ovat maastokuvioinen musta ja oranssi, musta ja keltainen, maastokuvioinen musta ja keltainen, valkoinen ja keltainen, valkoinen ja sininen, musta ja vihreä, maastokuvioinen musta ja vihreä sekä valkoinen ja vihreä.

Ohjain on kaikilta toiminnoiltaan yhteensopiva sekä Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsolien että Windows 10/11 -tietokoneiden kanssa. Ohjaimen mukana tulee myös Xbox Game Pass -tilaus yhdeksi kuukaudeksi ilmaiseksi.

Ohjaimen painiketoiminnot voidaan helposti määritellä uudelleen PDP Control Hub -sovelluksella. Myös liipaisimien toiminnot sekä ohjaussauvojen toimintoalueet voidaan määrittää omaan pelityyliin sopivaksi.

Ohjaimessa on 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä pelikuulokkeille. Äänenvoimakkuutta voidaan helposti säätää suoraan ohjaimesta. Lisäksi pelien pysäytyskuvien ja videoleikkeiden jakaminen onnistuu ohjaimen omilla pikapainikkeilla.

Ohjaimessa on 2,4 metrin irrotettava liitäntäkaapeli.Ominaisuudet

Toimittaja
PDP
Julkaisupäivä
2022-07-01
Tuotenumero
XSX122WCIW
EAN
708056068974
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
30.5.2023 06:28
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
049-012-WB
Genre
Controllers
Alusta
XBOX-X
Formaatti
ACCESSORIES
Pakkauskoko
4
Paino
0.3 kg