Resident Evil Village Gold Edition

Resident Evil Village Gold Edition

Resident Evil Village Gold Edition sisältää sekä alkuperäisen pelin että sen laajennukset. Yksinpelikampanja kertoo tarinan sitä edeltävän Resident Evil 7 Biohazard -pelin tapahtumien jälkeen. Sen keskushahmo Ethan Winters perheineen elää vihdoin onnellista elämää, kunnes uudet synkät pilvet yllättäen ilmestyvät varjostamaan autuutta. Niiden myötä Ethan imeytyy keskelle karmivaa tapahtumaketjua, joka syöksee hänet tehtävästä tärkeimpään eli pelastamaan oman tyttärensä.

Ethanin ohessa pääroolissa on synkeä kyläpahanen, joka ei ole luonteeltaan aivan tavallisimmasta päästä. Tarinassa kohdataan kauhujen ohella ainutlaatuisia ja merkittäviä hahmoja, kuten vaikuttava Lady Dimitrescu. Luvassa on pelisarjalle ominaista selviytymiskauhua ja jännittäviä toimintaosuuksia upealla peligrafiikalla loihdittuna. Yksityiskohtaiset ja tunnelmalliset peliympäristöt sävyttävät mielenkiintoista pelimaailmaa kutkuttavalla tavalla.

Gold Edition -versioon sisältyvä Winters' Expansion -lisäosa tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokea Resident Evil Village -kauhupeli uudella tavalla. Mercenaries-pelimuodossa peli voidaan kokea uusilla pelattavilla sankari- ja pahishahmoilla. Toimintavetoisessa pelimuodossa Lady Dimitrescun vaikuttava olemus huokuu pahaenteistä voimaa, jonka hänen vastustajansa saavat kokea. Vihamieliset Lycan-mutantit ja muut viholliset saavat uudenlaista kyytiä, kun Dimitrescu kynsineen ja tyttärineen esittelee taistelutehoa. Lordi Karl Heisenberg hyödyntää taisteluissa massiivista taisteluvasaraansa ja erikoisia sähkömagneettisia voimiaan. Lisäapua taisteluihin tuovat Heisenbergin tehtaan Soldat Jet -sotilaat. Kolmikon taistelukykyä täydentää erikoisagentti Chris Redfield, jonka taistelutaidot ja erikoisvarusteet aseineen ovat vailla vertaa. Redfield saa tarvittaessa apua omilta Hound Wolf Squad -joukoiltaan.

Resident Evil Village on kauhupeli, jossa toisiinsa yhdistyvät hidastempoinen selviytymiskauhu ja toiminnantäyteiset yhteenotot. Sen upea graafinen ilme ja vaikuttava äänimaalima tekevät pelistä nautinnollista koettavaa kaikille kauhufaneille.

Ominaisuudet

Julkaisija CAPCOM
Julkaisupäivä 2022-10-28
Tuotenumero XSX793REVILLGE
EAN 5055060974513
Tiedot päivitetty 26.2.2024 18:25
PEGI 18+
Toimittajan nimikenro. 5055060974513
Laitealusta XBOX-X
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg