Roccat Burst Pro Air White

Roccat Burst Pro Air White

Roccat Burst Pro Air on äärimmäisen kevyt, vain 81 grammaa painava langaton pelihiiri. Sen ergonominen ja symmetrinen muotoilu tekee hiirestä miellyttävän käyttää kummalla kädellä tahansa. Kokonaisuus rakentuu korkealaatuisista materiaaleista ja huipputason komponenteista, jotka takaavat ensiluokkaisen toimivuuden.

Hiiren huokoinen niin sanottu hunajakennorakenne on pinnoitettu ohuella ja läpikuultavalla muovilla. Tämä ehkäisee pölyn ja roskien pääsyn hiiren sisuksiin. Ohuen kuoren ansiosta hiiren tyylikäs AIMO-värivalaistus hehkuu näyttävästi pinnan läpi. Lisäksi hiiressä on neljä erilaista värivalaistusaluetta.

Hiiressä on tehokkaat ja tarkat Titan Switch Optical -kytkimet, jotka reagoivat painalluksiin viiveettä ja ilman mekaanisten kytkinten kulumaa. Optinen kytkin kestää myös painalluksia mekaanista kytkintä paremmin. Hiiren kytkimille voidaankin taata jopa sadan miljoonan painalluskerran kesto.

Hiiren huipputarkka, suorituskykyinen ja optinen Owl-Eye 19K -anturi kykenee jopa 19 000 pisteen tuumatarkkuuteen (dpi). 50 G:n kiihtyvyys ja 400 tuuman sekuntinopeus (ips) takaavat tarkan hallittavuuden kaikenlaisissa pelitilanteissa.

Hiiren pohjassa olevat "tassut" on valmistettu lämpökäsitellystä PFTE-pohjamateriaalista, joiden ansiosta hiiri liukuu vaivatta erilaisilla pinnoilla. Irrotettavan ja vaivattomasti liukuvan Phantom Flex -latausjohdon ansiosta hiirtä on helppo liikuttaa myös johdollisena kesken latauksen eikä johtoa edes huomaa pelin tiimellyksessä.

Virtapihi hiiri toimii yhdellä latauksella jopa sata tuntia. Lisäksi hiiren yhdysrakenteiseen muistiin voi tallentaa jopa viisi erilaista käyttäjäprofiilia eri asetuksineen.









Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2022-04-26
Tuotenumero 1388ROC11436
EAN 731855514366
Tiedot päivitetty 21.6.2024 15:23
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. ROC-11-436
Laitealusta PC
Formaatti Mice
Pakkauskoko 4
Paino 0.218 kg