SESSION: skate sim

SESSION: skate sim

AUTENTTINEN PELITUNTUMA

Dual stick controls -ohjauksessa kumpikin sauva edustaa yhtä jalkaasi. Sinun pitää oppia ohjaamaan niitä ja siirtämään painoasi, aivan kuten oikeallakin skeittilaudalla. Pelin fysiikan kehittämisessä on keskitytty realismiin, sulavuuteen ja immersioon. Aivan kuten oikeassakin elämässä, aloittelevan skeittaajan ensimmäiset tunnit voivat tuntua haastavilta, mutta kun saat tekniikan haltuusi, pääset kokemaan ensimmäisen kickflipisi tuoman rajattoman riemun! Session: Skate Sim sisältää myös täydet yksilöintimahdollisuudet, jotta pääset nauttimaan juuri sinulle räätälöidystä täydellisestä kokemuksesta. Kattava opastus tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan avun alkuun pääsemiseksi, ja voit valita neljästä vaikeustasosta!

1990-LUKU JA SKEITTAUSKULTTUURI

Katuskeittailun kulta-ajan – eli 1990-luvun – inspiroima Session: Skate Sim antaa sinun kokea todellista skeittailua ja sen kulttuuria: ei mitään pisteiden laskemista, vaan sinä, sinun paikkasi ja sinun mielikuvituksesi! Et tarvitse mitään tuomareita kertomaan, että noseslide tai varial heelflip sopisivat täydellisesti tähän kohtaan. Ja koska tietyt paikat nyt vain ovat ikonisia, kehittäjät lisäsivät peliin monta sellaista, jotta pääset ilmaisemaan luovuuttasi skeittaamalla: Black Hubbas (New York), Brooklynin penkat (New York), FDR Park (Philadelphia) ja monia muita.

"JOS SITÄ EI KUVATTU VIDEOLLE, SITÄ EI TAPAHTUNUT"

Parhaiden temppujen tekeminen parhaissa paikkoissa on hienoa, mutta jos kukaan ei ole kuvaamassa sitä, sitä ei oikeastaan tapahtunut... Session: Skate Simissä voit kuvata 1990-luvun suodattimella tai kalansilmäobjektiivilla ja koota klippisi videoeditorilla jaettavaksi. Voit muokata lukuisia asetuksia, kuten näkökenttää, vuorokaudenaikaa, suodattimia ja eri kamerakulmia (tripodi, kiertorata, jne.). Lisäksi Session: Skate Sim tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa skeittarista elokuvantekijäksi: tee ensin temppusi ja vaihda sitten filmitilaan, niin voit kokea vauhdin hurman kuvaajan näkökulmasta ja luoda parhaan klipin.

YKSILÖINTI

Esittele tyyliäsi kattavalla skeittaajan ja laudan muokkaussysteemillä. Suorittamalla haasteita saat rahaa, jota voit käyttää skeittikaupoissa. Pelistä löytyy lähes 200 esinettä (huppareita, kenkiä, lippiksiä, t-paitoja, housuja, jne.) huippubrändeiltä kuten Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply, iDabble ja monet muut. Voit muokata myös skeittilautaasi yli 250 osalla, kuten pyörillä, trukeilla ja monilla muilla komponenteilla tunnetuilta brändeiltä kuten No-Comply, GindKing, Thankyou ja monet muut. Ulkoasun lisäksi komponentit (trukit, raiserit, pyörät...) vaikuttavat skeittaustapaan. Löydä tyyliisi sopivat osat ja revittele ikonisimmissa paikoissa!

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2023-03-16
Tuotenumero 750800SESSION
EAN 3665962019841
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 12+
Toimittajan nimikenro. SWITCHSESSIONUK3
Laitealusta Switch
Pakkauskoko 20
Paino 0.0525 kg