STAR WARS JEDI SURVIVOR DELUXE EDITION

STAR WARS JEDI SURVIVOR DELUXE EDITION

Avaa Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Editionin* avulla eksklusiivisia kosmeettisia esineitä, joita ovat inspiroineet STAR WARS: Uusi toivo -elokuvan Han Solo™ ja Luke Skywalker™.

• ”Galactic Hero” -kosmeettinen pakkaus
- Kosmeettinen esine ”Scoundrel”
- Kosmeettinen esine ”Rugged” BD-1
- ”DL-44”-sädeasesetti

• ”New Hero” -kosmeettinen pakkaus
- Kosmeettinen esine ”Rebel Hero”
- Kosmeettinen esine ”BD-Astro” BD-1
- ”Rebel Hero” -valomiekkasetti

Cal Kestisin tarina jatkuu STAR WARS Jedi: Survivor™ -pelissä, joka on Respawn Entertainmentin ja Lucasfilm Gamesin koko galaksiin ulottuva kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli. Tämä tarinavetoinen yksinpeli jatkuu viisi vuotta STAR WARS Jedi: Fallen Order™ -pelin tapahtumien jälkeen ja seuraa Calin yhä epätoivoisemmaksi käyvää taistelua, kun hän yrittää estää galaksia vajoamasta pimeyteen.

• Jatka Calin matkaa – Cal ei ole enää padawan, vaan hän seisoo omilla jaloillaan ja on kasvanut voimakkaaksi jediritariksi. Synkät ajat lähestyvät. Calin ympärillä on uusia ja tuttuja vihollisia, joten hänen on päätettävä, miten pitkälle hän on valmis menemään pelastaakseen läheisimpänsä.
• Jatka oppimista koulutuksesi ulkopuolella – Elokuvamainen taistelujärjestelmä Jedi: Fallen Order -pelistä palaa mukanaan uusia Voiman kykyjä ja uusia valomiekkataistelutyylejä. Yhdistä kaikki nämä kyvyt ja aseet löytääksesi oma tyylisi ja kukistaaksesi sekä uudet että vanhat viholliset.
• Tutki kesyttämätöntä galaksia – Löydä Star Wars -galaksissa uusia planeettoja ja vieraile taas tutuilla raja-alueilla, joilla kullakin on ainutlaatuisia biomeja, haasteita ja vihollisia. Opi hallitsemaan uusia taitoja, varusteita ja kykyjä, jotka tehostavat tapojasi tutkia, taistella ja vaeltaa.

Ominaisuudet

Julkaisija EA
Julkaisupäivä 2023-04-28
Tuotenumero XSX70SWJSFDE
EAN 5035225125035
Tiedot päivitetty 23.9.2023 23:49
PEGI 16+
Toimittajan nimikenro. 1146081
Laitealusta XBOX-X
Pakkauskoko 30
Paino 0.15 kg