STAR WARS JEDI SURVIVOR

STAR WARS JEDI SURVIVOR

Cal Kestisin tarina jatkuu Star Wars Jedi: Survivor™ -pelissä, joka on Respawn Entertainmentin koko galaksiin ulottuva kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli, joka on kehitetty yhteistyössä Lucasfilm Gamesin kanssa. Tämä tarinavetoinen yksinpeli alkaa viisi vuotta Star Wars Jedi: Fallen Order™ -pelin tapahtumien jälkeen ja seuraa Calin yhä epätoivoisemmaksi käyvää taistelua, kun galaksi vajoaa syvemmälle pimeyteen. Imperiumin galaksin reunamille työntämä Cal huomaa olevansa uusien ja tuttujen uhkien ympäröimä. Yhtenä viimeisistä hengissä olevista jediritareista Calin on asetuttava vastarintaan galaksin synkimpinä aikoina – mutta miten pitkälle hän on valmis menemään suojellakseen itseään, miehistöään ja jediritarikunnan perintöä?

• Jatka Calin matkaa – Cal ei ole enää padawan, vaan seisoo omilla jaloillaan ja on kasvanut voimakkaaksi jediritariksi. Hänen ristiretkestään Imperiumia vastaan on tullut entistä vaarallisempi, ja hän kantaa mukanaan jediritarikunnan muistoja ja odotuksia. Synkät ajat lähestyvät. Calin ympärillä on uusia ja tuttuja vihollisia, joten hänen on päätettävä, miten pitkälle hän on valmis menemään pelastaakseen läheisimpänsä.

• Jatka oppimista koulutuksesi ulkopuolella – Elokuvamainen taistelujärjestelmä palaa mukanaan uusia Voiman kykyjä ja valomiekkataistelutyylejä. Hyödynnä kaikkia kykyjä ja aseita luovasti ja kohtaa strategisesti entistä laajempi joukko vihollisia arvioiden vahvuuksia ja heikkouksia hyödyntäen samalla koulutustasi, jotta voit voittaa vastustajasi ja ratkaista kohtaamasi mysteerit.

• Tutki kesyttämätöntä galaksia – Löydä Star Wars -galaksissa uusia planeettoja ja tuttuja raja-alueita, joilla kullakin on ainutlaatuisia biomeja, haasteita ja vihollisia. Opi hallitsemaan uusia taitoja, varusteita ja kykyjä, jotka täydentävät tapojasi tutkia, taistella ja vaeltaa.

Ominaisuudet

Julkaisija EA
Julkaisupäivä 2023-04-28
Tuotenumero PS570SWJSF
EAN 5030948124303
Tiedot päivitetty 24.5.2024 03:25
PEGI 16+
Toimittajan nimikenro. 1095276
Laitealusta PS5
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg