Street Fighter 6

Street Fighter 6

Jo vuonna 1987 julkaistu Street Fighter valoi pohjan nykyaikaisille lähitaistelupeleille ja aloitti legendaarisen pelisarjan voittokulun. Nyt pelisarjan yli 35-vuotista uraa viedään taas pidemmälle, kun Street Fighter 6 rohkeasti uudistaa pelin keskeistä ideaa uudenlaisella ohjattavuudella ja uusilla hahmoilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pelisarjan juuria olisi unohdettu, sillä mukana on runsaasti tuttuja ja suosittuja pelihahmoja erikoisvoimineen ja taistelutyyleineen.

Street Fighter 6 -pelimaailmassa kyse on ennen kaikkea katujen kulttuurista ja elämäntyylistä. Talojen seinillä koreilevat graffitit, energinen musiikki ja värikkäät tapahtumapaikat ovat yhtäällä pelin keskiössä kuin sen persoonalliset taistelijatkin. Uuden sukupolven pelilaitteiden myötä myös Street Fighter nousee uudelle tasolle elävöittäen graafista tyyliä. Samalla pelin uudistettu ohjausmekaniikka tarjoaa taistelupelien ihastuttavuuden sekä uusille pelaajille että vanhoille konkareille.

Street Fighter 6 on myös aloittelijaystävällinen ja haluaa tarjota myös uusille pelaajille tavan tutustua taistelupelien jaloon kokemukseen matalalla kynnyksellä. Pelin ohjausmekaniikoista helpoin sopii myös kokemattomille ja on helposti lähestyttävä tapa tutustua hahmojen ohjattavuuteen. Näin jokainen voi sukeltaa konkaritaistelijoiden vaatteisiin ja kokea olevansa kamppailulajien mestari. Kokeneemmille veteraaneille on luvassa syvempi ja monipuolisempi tyyli, joka mahdollistaa hyökkäysten, puolustusten ja erikoiskykyjen käytön yksityiskohtaisemmalla tasolla.

Yksinpelin keskiössä on taistelijahahmon oma tarina, josta kokematon soturi nousee maineeseen vastoinkäymisten ja onnistumisten kautta. Moninpelitilassa haastetaan muita taistelupelaajia ainutlaatuisella tavalla, jossa osaaminen punnitaan nopeiden reaktioiden, viileiden hermojen ja kilpakumppanin toimien lukemisen kautta.

Olipa pelaajan tahtotilana yksinäisen suden matka vaikeuksista voittoon tai muita pelaajia haastavana taistelutantereiden konkarina, monipuolinen hahmokaarti erilaisine kykyineen tarjoaa opittavaa ja koettavaa lukemattomiksi tunneiksi. Peräti 18 toisistaan poikkeavan taistelijan valikoimasta löytyy roppakaupalla vaihtelua sekä tuttujen että vähemmän tunnettujen hahmojen muodossa.

Monet erilaiset taistelulajit ja -tyylit ovat vahvasti esillä, eikä kahta samanlaista soturia valikoimasta löydy. Osa pelisarjan hahmoista on mukana uusittuina, joten yllätyksiä riittää sekä uusille että vanhoille pelisarjan faneille.

Taistelukohtaamisten lisäksi Street Fighter 6 sisältää roppakaupalla hauskoja ja viihdyttäviä minipelejä, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä.

Ominaisuudet

Julkaisija CAPCOM
Julkaisupäivä 2023-06-02
Tuotenumero 44793SF6
EAN 5055060902875
Tiedot päivitetty 22.7.2024 12:23
PEGI 12+
Toimittajan nimikenro. 5055060902875
Laitealusta PS4
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg