Turtle Beach Atom Controller - Red/Black

Turtle Beach Atom Controller - Red/Black

Turtle Beach Atom -mobiilipeliohjain on luotu vaativaan älypuhelimella pelaamiseen. Kahdesta eri osasta rakentuva peliohjain on varustettu korkeatasoisin toimintapainikkein ja laadukkain suuntaohjaimin. Näitä ovat sekä kaksi tattiohjainta että neliosainen suuntapainike. Näiden ansiosta Atom-ohjaimella pelaaminen tuntuu yhtä luontevalta kuin pelikonsolin tai tietokoneen äärellä pelaaminen.

Kun ohjainta ei tarvita, sen molemmat puolet kiinnittyvät toisiinsa magneettisesti. Näin ohjain pysyy kasassa myös taskussa tai laukussa matkatessaan. Ohjain onkin nopeasti käyttövalmis, kun on aika pelata.

Atom yhdistetään puhelimeen alhaisen viiveen Bluetooth-yhteydellä. Toisiinsa ohjaimen osat ovat yhteydessä 2,4 gigahertsin langattomalla tekniikalla. Näin voidaan taata hyvä toimintavarmuus ja viiveetön ohjaus tilanteessa kuin tilanteessa.

Ohjain on myös muotoiltu hyvin käteen istuvaksi, jonka ansiosta sillä ohjaaminen tuntuu mukavalta ja luontevalta. Peliohjaimessa on tehokas akku, josta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa 20 tunniksi. Akku myös latautuu nopeasti, sillä sen lataaminen tyhjästä täyteen vie aikaa vain 2,5 tuntia.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2022-11-14
Tuotenumero XSXTBS076605
EAN 731855007677
Tiedot päivitetty 21.6.2024 15:25
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-0766-05
Laitealusta PC,XBOX-ONE,XBOX-X
Formaatti Controllers
Pakkauskoko 8
Paino 0.18 kg