Turtle Beach Atom Controller - Black/Yellow MULTIFORMAT

Tuotekuvaus

Turtle Beach Atom -mobiilipeliohjain on luotu vaativaan älypuhelimella pelaamiseen. Kahdesta eri osasta rakentuva peliohjain on varustettu korkeatasoisin toimintapainikkein ja laadukkain suuntaohjaimin. Näitä ovat sekä kaksi tattiohjainta että neliosainen suuntapainike. Näiden ansiosta Atom-ohjaimella pelaaminen tuntuu yhtä luontevalta kuin pelikonsolin tai tietokoneen äärellä pelaaminen.

Kun ohjainta ei tarvita, sen molemmat puolet kiinnittyvät toisiinsa magneettisesti. Näin ohjain pysyy kasassa myös taskussa tai laukussa matkatessaan. Ohjain onkin nopeasti käyttövalmis, kun on aika pelata.

Atom yhdistetään puhelimeen alhaisen viiveen Bluetooth-yhteydellä. Toisiinsa ohjaimen osat ovat yhteydessä 2,4 gigahertsin langattomalla tekniikalla. Näin voidaan taata hyvä toimintavarmuus ja viiveetön ohjaus tilanteessa kuin tilanteessa.

Ohjain on myös muotoiltu hyvin käteen istuvaksi, jonka ansiosta sillä ohjaaminen tuntuu mukavalta ja luontevalta. Peliohjaimessa on tehokas akku, josta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa 20 tunniksi. Akku myös latautuu nopeasti, sillä sen lataaminen tyhjästä täyteen vie aikaa vain 2,5 tuntia.

Ominaisuudet

Toimittaja
Turtle Beach
Julkaisupäivä
2022-11-14
Tuotenumero
XSXTBS076005
EAN
731855007615
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
30.5.2023 06:28
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
TBS-0760-05
Genre
Alusta
MULTIFORMAT
Formaatti
ACCESSORIES
Pakkauskoko
0
Paino
0.18 kg