Turtle Beach Recon Controller - Black MULTIFORMAT

Tuotekuvaus

Turtle Beach Recon Controller on korkealuokkainen ja miellyttävästi muotoiltu peliohjain. Sen erikoisuuksia ovat ainutlaatuinen Pro-Aim-tähtäystila, ergonomiset ja viilentävät kämmenosat ja ohjelmoitavat pikapainikkeet.

Peliohjaimessa on kaikki tarvittavat painikkeet Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla sekä Windows-tietokoneilla pelaamiseen. Lisäksi ohjaimen kaksi ohjelmoitavaa painiketta voidaan määrittää halutuille toiminnoille käyttäjäprofiilin mukaisesti. Eri profiileja voidaan ohjaimelle määritellä neljä kerrallaan.

Ohjaimen värinävaste elävöittää pelaamista tapahtumien mukaan. Kahden itsenäisen värinämoottorin ansiosta värinä tuntuu selkeästi ja tuntuvasti käsissä.

Peliohjaimessa on myös ergonomiset kämmenosat, joiden viilentävät mikrokanavat tekevät käytöstä miellyttävää. Tämä ehkäisee käsien hikoilua ja parantaa pitoa myös vaativissa pelitilanteissa.

Ainutlaatuinen Pro-Aim-tähtäystila mahdollistaa ohjaimen herkkyyden säädön neljästä eri herkkyysalueesta. Asetusta voi vaihtaa painalluksella, mikä tekee herkkyyden vaihtamisesta pelaajalle nopeaa ja helppoa vaikka kesken kiivaan tilanteen.

Peliohjain tukee Turtle Beach -kuulokkeiden toimintoja, joita voidaan hallita suoraan peliohjaimesta helposti. Näitä ovat muun muassa kuulokkeiden taajuuskorjaimen esiasetusten valinnat neljästä eri vaihtoehdosta sekä kuuloke- ja puheäänen voimakkuuden säädöt. Peliohjaimessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Ominaisuudet

Toimittaja
Turtle Beach
Julkaisupäivä
2021-07-01
Tuotenumero
4488TBSCNTLB
EAN
731855007011
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
30.5.2023 06:26
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
TBS-0700-02
Genre
Controllers
Alusta
MULTIFORMAT
Formaatti
ACCESSORIES
Pakkauskoko
4
Paino
0.499 kg

Videot