Turtle Beach Recon Controller - Arctic Camo

Turtle Beach Recon Controller - Arctic Camo

Turtle Beach Recon Controller on korkealuokkainen ja miellyttävästi muotoiltu peliohjain. Sen erikoisuuksia ovat ainutlaatuinen Pro-Aim-tähtäystila, ergonomiset ja viilentävät kämmenosat ja ohjelmoitavat pikapainikkeet.

Peliohjaimessa on kaikki tarvittavat painikkeet Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla sekä Windows-tietokoneilla pelaamiseen. Lisäksi ohjaimen kaksi ohjelmoitavaa painiketta voidaan määrittää halutuille toiminnoille käyttäjäprofiilin mukaisesti. Eri profiileja voidaan ohjaimelle määritellä neljä kerrallaan.

Ohjaimen värinävaste elävöittää pelaamista tapahtumien mukaan. Kahden itsenäisen värinämoottorin ansiosta värinä tuntuu selkeästi ja tuntuvasti käsissä.

Peliohjaimessa on myös ergonomiset kämmenosat, joiden viilentävät mikrokanavat tekevät käytöstä miellyttävää. Tämä ehkäisee käsien hikoilua ja parantaa pitoa myös vaativissa pelitilanteissa.

Ainutlaatuinen Pro-Aim-tähtäystila mahdollistaa ohjaimen herkkyyden säädön neljästä eri herkkyysalueesta. Asetusta voi vaihtaa painalluksella, mikä tekee herkkyyden vaihtamisesta pelaajalle nopeaa ja helppoa vaikka kesken kiivaan tilanteen.

Peliohjain tukee Turtle Beach -kuulokkeiden toimintoja, joita voidaan hallita suoraan peliohjaimesta helposti. Näitä ovat muun muassa kuulokkeiden taajuuskorjaimen esiasetusten valinnat neljästä eri vaihtoehdosta sekä kuuloke- ja puheäänen voimakkuuden säädöt. Peliohjaimessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2022-08-10
Tuotenumero XSX88TBS0707
EAN 731855007080
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-0707-02
Laitealusta PC,XBOX-ONE,XBOX-X
Formaatti Headsets
Pakkauskoko 4
Paino 0.403 kg