Turtle Beach Stealth 500 PC - Black

Turtle Beach Stealth 500 PC - Black

Turtle Beach Stealth 500 -pelikuulokkeet tarjoavat laadukasta äänentoistoa ja monipuolisia ominaisuuksia monenlaisille pelilaitteille. Langattoman 2,4 gigahertsin lähetystekniikan ja Bluetooth 5.2 -yhteyden ansiosta kuulokkeet takaavat miellyttävän äänentoistokokemuksen sekä tietokoneilla ja pelikonsoleilla että mobiililaitteiden kanssa. Vaihto kahden eri lähetystekniikan välillä sujuu yhdellä painalluksella.

Virtaa kuulokkeiden akuista riittää yhdellä latauksella jopa 40 tunnin käyttöön. Kätevän pikalatauksen ansiosta kuulokkeet ovat nopeasti käyttövalmiina.

Pelikuulokkeissa on monisuuntainen mikrofoni, joka voidaan helposti kääntää pois käytöstä. Mikrofoni myös mykistyy automaattisesti pystyasentoon käännettäessä.

Tarkkuussäädetyt 40 millimetrin elementit takaavat selkeän ja erottelukykyisen äänentoiston. Lisäksi tilaäänet toistuvat peleissä upeasti ja tarkasti.

Kätevän Superhuman Hearing -ominaisuuden ansiosta pelien eri äänet voidaan määritellä erottumaan toisistaan selkeämmin. Näin kuulokkeilla voidaan korostaa esimerkiksi pelihahmojen askelten ääntä, jolloin niiden huomaaminen on entistä helpompaa. Ominaisuuden tehoa voidaan säädellä helposti ohjelmiston kautta.

Kuulokkeiden äänentoistolle löytyy kolme eri esiasetusta, joita voidaan hallita helposti Swarm II -ohjelmistolla. Ohjelmisto on saatavilla sekä pc-tietokoneille että älypuhelimille.

Kuulokepannan rakenne on miellyttävä, joustava ja pehmeä. Sen ansiosta käyttö tuntuu mukavalta pitkissäkin pelisessioissa myös silmälasien kanssa. Kuulokkeet ovat yhteensopivat PlayStation- ja Nintendo Switch -pelikonsolien sekä pc-tietokoneiden ja Bluetooth-yhteyttä käyttävien mobiililaitteiden kanssa.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2024-06-30
Tuotenumero 1688TBS5104
EAN 731855051052
Tiedot päivitetty 21.6.2024 15:23
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-5104-05
Laitealusta PC
Formaatti Headsets
Pakkauskoko 5
Paino 0.454 kg