Turtle Beach Stealth PRO

Turtle Beach Stealth PRO

Langattomat Turtle Beach Stealth PRO -pelikuulokkeet ovat vastaus vaativan pelaajan toiveisiin ja tarpeisiin. Kuulokkeet tarjoavat huippuluokan äänentoistoa, selkeän puheäänen ja taustamelun suodatuksen vastamelutoiminnolla. Lisäksi kuulokkeet ovat yhteensopivat eri pelilaitteiden kanssa.

Isokokoiset 50 millimetrin Nanoclear-elementit toistavat selkeää, erotteluykyistä ja upeaa ääntä niin peleistä, elokuvista kuin musiikistakin nauttiessa.

Kuulokkeiden korkealuokkainen vastamelutoiminto häivyttää ulkopuoliset äänet jopa 25 desibelin tehokkuudella. Tarvittaessa vastamelutoiminto on kytkettävissä pois päältä.

Kuulokkeissa on sekä irrotettava TruSpeak-teknologiaa hyödyntävä sankamikrofoni että kaksi yhdysrakenteista mikrofonia selkeän puheäänen takaamiseksi. Näin puheääni on selkeää kaikissa tilanteissa. Lisäksi mikrofoneissa käytetään taustahälyä suodattavaa S.M.A.R.T-teknologiaa, joka häivyttää taustamelun pois keskusteluista.

Virtansa kuulokkeet saavat kaksista ladattavista akuista, jotka ovat vaihdettavissa tarpeen vaatiessa. Näin kuulokkeet ovat aina käyttövalmiina. Jo pikainen 15 minuutin lataus tarjoaa virtaa jopa kolmen tunnin käyttöön.

Pelikuulokkeiden langaton äänentoisto toimii nopealla ja laadukkaalla Bluetooth 5.1 -tekniikalla. Kuulokkeiden asetuksia voidaan helposti säätää älypuhelimen Turtle Beach Audio Hub -sovelluksella. Erilaisia asetuksia ovat esimerkiksi taajuuskorjaimen säädöt sekä käyttäjäkohtaiset määritykset.

Kuulokkeilla voidaan nauttia äänentoistosta yhtäaikaisesti useasta eri lähteestä, kuten vaikkapa peliäänistä ja Discord-jutustelusta.

Kuulokkeet ovat yhteensopivat PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsolien sekä pc- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Lisäksi kuulokkeet ovat yhteensopivat myös Bluetooth-yhteyttä käyttävien mobiililaitteiden kanssa.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2023-05-30
Tuotenumero 4488TBS3365
EAN 731855033669
Tiedot päivitetty 21.6.2024 15:23
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-3365-02
Laitealusta PS4,PS5
Formaatti Headsets
Pakkauskoko 2
Paino 0.396 kg