Turtle Beach Stealth Ultra Controller

Turtle Beach Stealth Ultra Controller

Turtle Beach Stealth Ultra Controller on korkealuokkainen, monipuolinen ja äärimmäisen suorituskykyinen langaton peliohjain Xbox-pelikonsoleille, pc-tietokoneille ja Android-pelipuhelimille. Lisäksi ohjain on yhteensopiva Bluetooth-yhteyttä käyttävien älytelevisioiden kanssa.

Napakat ja äärimmäisen kestävät painikkeet ovat jopa viisi kertaa tavallisen ohjaimen vastaavia kestävämmät. Painikkeet myös takaavat selkeän painallusvasteen, joten komennot pelissä välittyvät perille terhakkaasti. Suuntapainikkeiden AntiDrift-teknologialla varustetut sauvat ehkäisevät tahatonta liukumista eli driftaamista ja takaavat näin tarkan hallittavuuden.

Myös liipaisinpainikkeiden ominaisuudet ovat helposti räätälöitävissä omien mieltymysten mukaan. Tämän lisäksi ohjaimessa on neljä ohjelmoitavaa pikatoimintoa sekä Pro-Aim-tähtäystoiminto.

Ohjain tukee Turtle Beachin omaa Superhuman Hearing -äänentoistotekniikkaa, mikä tekee ohjaimesta oivallisen parin Turtle Beach -kuulokkeiden kanssa.

Ohjaimessa on RGB-valaistu valikkonäyttö, jolla voidaan muokata muun muassa ohjaimen valaistuksen, äänentoiston ja painikkeiden asetuksia. Lisäksi ohjain voidaan yhdistää puhelimeen, jolloin halutut puhelimen ilmoitukset ovat luettavissa myös ohjaimen näytöltä.

Ohjaimen omasta sisäisestä akusta virtaa riittää jopa 30 pelitunniksi yhdellä latauksella. Ohjaimen mukana tulee kätevä ja matalaprofiilinen lataustelakka, jossa ohjainta voidaan ladata ja säilyttää pelisessioiden välissä.

Peliohjaimessa on myös sisäinen muisti kymmenelle eri käyttäjäprofiilille, joihin voi tallentaa omat käyttäjäkohtaiset asetuksensa. Kokonaisuuden kruunaa laadukas ja räätälöitävä tärinäpalaute.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2023-12-15
Tuotenumero XSXTBS071005
EAN 731855007103
Tiedot päivitetty 29.2.2024 23:46
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-0710-05
Laitealusta PC,XBOX-ONE,XBOX-X
Formaatti Controllers
Pakkauskoko 8
Paino 0.413 kg