Turtle Beach VelocityOne Flightdeck

Turtle Beach VelocityOne Flightdeck

Turtle Beach VelocityOne Flightdeck on korkeatasoinen ja monipuolinen HOTAS-ohjainjärjestelmä Windows PC -tietokoneille. Oikeaan käteen sopiva ohjaussauva tarjoaa ensiluokkaisen ohjattavuuden sekä monipuolisen valikoiman säätimiä ja toimintoja virtuaalisen lentokoneen tai avaruusaluksen ohjaamiseen.

Vasemmalla kädellä käytettävä kaasu- ja hallintakonsoli takaa yhdessä ohjaussauvan kanssa lukemattoman määrän erilaisia hallinta- ja ohjausmahdollisuuksia erilaisten lentolaitteiden ohjaamiseen.

Järjestelmässä on yhteensä peräti 15 erilaista ohjaussuunta-akselia, jopa 139 ohjelmoitavaa painiketta ja maailman ensimmäinen Flight Touch Display -kosketusnäyttö. Lisäksi ohjaussauvan päässä on OLED-näyttö.

Kaasu- ja hallintakonsolissa on kolmiasentoiset pyörösäätimet ja 39 eri painiketta. Ohjaussauvassa on korkeussäätö eri käyttöasentojen ja eri kokoisten käsien mukaan. Järjestelmässä on myös säädettävä haptinen palaute.

Ohjainjärjestelmä on viimeistelty 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännällä ja monipuolisesti säädettävillä RGB-valoilla. Ohjainjärjestelmän toimintojen säätö onnistuu helposti Flight Hangar Desktop App -sovelluksella.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2024-02-13
Tuotenumero 4488TBSFLTDECK
EAN 731855007240
Tiedot päivitetty 21.6.2024 15:23
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-0724-05
Laitealusta PC
Formaatti Simulation
Pakkauskoko 1
Paino 4.76 kg