Turtle Beach VelocityOne Race

Turtle Beach VelocityOne Race

Turtle Beach VelocityOne Race on monipuolinen ohjainjärjestelmä kaikenlaisille ajopeleille ja autosimulaattoreille. Miellyttävästi muotoillussa ratissa on erinomainen otetuntuma, kätevät toimintonäppäimet ja kattava ajonäyttö. Ratin vieressä on VeloCity One Control Unit -hallintapaneeli, jonka painikkeisiin ja toimintovipuihin voi määritellä monenlaisia lisätoimintoja ajoneuvojen hallintaan pelikohtaisesti.

Kolmiosaiset polkimet takaavat huippuluokan hallittavuuden niin kaasun ja jarrun kuin kytkimenkin osalta. Rattiohjaimen painikkeiden lailla myös poljinosan toiminnot ovat monipuolisesti säädettävissä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti.

Ratissa on äärimmäistä realismia tarjoava K: Drive -tärinäpalautemoottori, jonka ansiosta ajokin ohjaaminen tuntuu tarkalta ja aidolta. Tärinäpalautteen ansiosta pelaaja tuntee käsissään ajopintojen epätasaisuudet ja ajoneuvon törmäykset. Lisäksi ratissa ovat napakasti, mutta pehmeästi liikkuvat Mag-Shift-vaihtimet esimerkiksi vaihteita varten. Dynaaminen Brake Tek -jarrujärjestelmä tekee polkimilla jarruttamisesta tehokasta ja realistista.

Ratin, polkimien, hallintapaneelin ja ajonäytön toimintoja ja asetuksia voi muokata monipuolisesti ilmaiseksi ladattavalla Tuner-sovelluksella.

Turtle Beach VelocityOne Race -ohjainjärjestelmä on yhteensopiva sekä Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsolien että pc-tietokoneiden kanssa.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2024-02-29
Tuotenumero 4488TBSFLTRACE
EAN 731855007264
Tiedot päivitetty 21.6.2024 15:23
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-0726-05
Laitealusta PC,XBOX-ONE,XBOX-X
Formaatti Simulation
Pakkauskoko 1
Paino 14.1 kg