Turtle Beach VelocityOne Flight

Turtle Beach VelocityOne Flight

Maailmanluokan ilmailuinsinöörien ja lentäjien kanssa yhteistyössä suunniteltu Turtle Beach VelocityOne -lento-ohjain tarjoaa ensiluokkaista ohjattavuutta ja aitoa ilmailun tuntua lentosimulaattoreille.

Realistista lentokoneohjausta tuntumaltaan muistuttava ja 180 astetta kääntyvä ohjain on varustettu monipuolisin lisäsäätimin, joilla voidaan tuoda aitoutta virtuaalilentämiseen monissa eri simulaattoreissa.

Ohjainkokonaisuuden hallintanäyttö ja valopaneeli ilmaisevat lentäjälle reaaliaikaisesti keskeisiä tietoja lennosta ja lentokoneen tilasta. Monipuolisuudestaan huolimatta ohjaimen käyttöönotto on helppoa. Ohjainjärjestelmä liitetään usb-johdolla joko suoraan pelikonsoliin tai tietokoneeseen, ja ohjain on heti käyttövalmis.

Ohjainkahvan ohella kokonaisuudessa on neljän vivun järjestelmä moottoreiden, siivekkeiden ja muiden keskeisten toimintojen hallintaan. Näiden sekä kymmenen ohjelmoitavan painikkeen ja pyöröohjaimen ansiosta VelocityOne soveltuu yhtäältä sekä pienlentokoneiden että isojen suihkukoneiden hallintaan. Lisäksi vipuja voidaan räätälöidä mukaan sisältyvillä vaihtokahvoilla.

Myös lentokahvoissa on omat toimintonsa, kuten monipuoliset painikkeet sekä kaksi POV-kytkintä ja kaksi nelisuuntaista HAT-säädintä. Ohjain on viimeistelty 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännällä.

Peliohjain on yhteensopiva sekä Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsolien että pc-tietokoneiden kanssa.

Ominaisuudet

Julkaisija Turtle Beach
Julkaisupäivä 2020-01-01
Tuotenumero 4488TBSFLTSIM
EAN 731855007165
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:23
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. TBS-0715-02
Laitealusta PC,XBOX-ONE,XBOX-X
Formaatti Simulation
Pakkauskoko 1
Paino 6.48 kg