WELCOME TO PARADIZE

WELCOME TO PARADIZE

Miljardööri Jeff Tuskin luoma zombiparatiisi on joka pojan, tytön ja muun selviytyjähenkilön unelmien täyttymys. Ainutlaatuisilla Zombot-kypärillä kesytetyt zombit voidaan valjastaa käyttöön mitä moninaisimmilla tavoilla. Näin zombeista voi olla apua sekä turvallisuushenkilökuntana että myös monissa arkisissa askareissa, kunhan tekeminen ei ole liian monimutkaista tai järkeä vaativaa.

Welcome to ParadiZe ottaa käsittelyynsä tutun aiheen, mutta kääntää asetelman huumorilla sävytetyksi toiminnaksi ja puuhasteluksi. Zombit ovat edelleen todellinen uhka, ainakin osittain, mutta samalla niitä voidaan kesyttää ainutlaatuisella kypärätekniikalla. Se tekee ennen niin verenhimoisista ja aivoja syövistä puolikuolleista olennoista ihmisille hyödyllisiä apulaisia. Elämä ei silti ole huoletonta, sillä kesyttämättömät zombit ovat yhä omanlaisensa uhka. Lisäksi pelimaailma vaatii paljon pakertamista uudisrakentamisen nimissä.

Peli tarjoaa pelaajalle kokemuksen, jossa toisiinsa yhdistyvät selviytymismekaniikat, jännittävät taistelut ja rakentamisprojektit. Tarinavetoinen avoimen pelimaailman kokemus on koettavissa sekä yksin että yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Vaaroja kuitenkin riittää, sillä villi luonto ja kilpailevat ihmisleirit ovat toisinaan niitä pahimpia vihollisia.

Ominaisuudet

Julkaisija Nacon
Julkaisupäivä 2024-02-29
Tuotenumero 16800WPARADIZE
EAN 3665962025293
Tiedot päivitetty 29.2.2024 21:23
PEGI 18+
Toimittajan nimikenro. PCPARADIZEUK3
Laitealusta PC
Pakkauskoko 25
Paino 0.15 kg