Revolution X Pro Controller XBOX-X

Tuotekuvaus

NACON Revolution X Pro Controller on suorituskykyinen ja ergonomisesti muotoiltu langallinen peliohjain sekä Xbox X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Täydellisesti käteen istuva peliohjain tuntuu miellyttävältä käyttää. Mukana tulevien kuuden lisäpainon avulla peliohjaimen painotusta voi räätälöidä omaan käsituntumaan sopivaksi.

Ohjaimessa on kolmen metrin johto, kaikki tarvittavat painikkeet ja suuntaohjaimet kaikenlaisten pelien pelaamiseen. Lisäksi ohjaimen pohjassa on neljä ohjelmoitavaa pikanäppäintä. Patentoituja Revolution X -suuntaohjaimia voidaan vaihtaa vaikka kesken pelin oman maun mukaan kuperilla tai koverilla kärjillä.

Peliohjaimessa on myös kehittynyt värinätoiminto, joka elävöittää pelaamista käsiin välittyvällä värinäpalautteella. Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa, mikä mahdollistaa entistä upeammat ja tarkemmat peliäänet, jotka ympäröivät pelaajan.

Kokonaisuuden viimeistelee monipuolinen ohjelmisto, jolla voidaan säätää ja räätälöidä ohjaimen toimintoja. Myös oikean suuntaohjaimen värivaloa voidaan ohjelmoida sovelluksen avulla. Revolution X -sovellus on yhteensopiva sekä Xbox-pelikonsolien että Windows-tietokoneiden kanssa. Sovellukseen voidaan luoda jopa neljä eri käyttäjäprofiilia, joista jokaiseen voi tehdä omat käyttäjäkohtaiset asetuksensa. Tämän ansiosta sopivan profiilin valitseminen pelikohtaisesti on helppoa ja nopeaa.

Ohjaimen ja sen tarvikkeiden säilyttämistä varten on mukana kovakantinen kantokotelo, jossa lisäpainot ja suuntaohjaimen vaihtopäät säilyvät siististi ja pysyvät tallessa.Ominaisuudet

Toimittaja
Nacon
Julkaisupäivä
2021-10-15
Tuotenumero
XSX800REVXCONT
EAN
3665962005196
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
25.10.2021 12:12
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
XBXREVOLUTIONX
Genre
Controllers
Alusta
XBOX-X
Formaatti
GAMING ACCESSORIES
Pakkauskoko
10
Paino
0.787 kg

Videot